Officiellt: Attack on Titan 2 kommer till Steam

Officiellt: Attack on Titan 2 kommer till Steam

Förra sommaren släpptes Attack on Titan: Wings of Freedom, ett actionspel av Dynasty Warriors-utvecklarna Omega Force baserat på mangan och animen med samma namn (minus undertiteln, då). Undertecknad blev mycket positivt överraskad, delade ut betyget 78 procent i vår recension, och konstaterade att ”ingen Attack on Titan-fantast bör missa det”. Ett riktigt kul, snabbt och röjigt arkadactionspel helt enkelt.

I augusti avslöjades Attack on Titan 2 tillsammans med en premiärtrailer, men tyvärr inga tillhörande format. Vi antog dock att det kommer släppas till pc via Steam, och nu har det visat sig att våra förutfattade slutsatser var helt korrekta: på den officiella hemsidan skymtar numera en stolt Steam-logo tillsammans med datumet “tidigt 2018”. Koei Tecmo meddelar också att de kommer berätta mer om spelet under “de kommande veckorna”.

Här är sommarens premiärtrailer för Attack on Titan 2.

Attack on Titan 2 – Announcement Trailer

We are proud to reveal today that a sequel to 2016’s titanic action game, Attack on Titan, is currently in development by Omega Force. To celebrate the announcement, We released a teaser site which reveals the title and stunning key art for the latest game based on the worldwide anime series phenomenon.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts