Ny video visar upp ansiktsanimationer i Shenmue 3

Ny video visar upp ansiktsanimationer i Shenmue 3

Under Gamescom i augusti fick vi efter mycket om och men äntligen en ny trailer för Yu Suzukis och Ys Nets Kickstarter-succé Shenmue 3. Reaktionerna blev dock inte rakt igenom positiva och mången internetmänniska pekade ut huvudrollen Ryo Hazukis stelopererade ansikte. Det hela gick mig faktiskt obemärkt förbi, vilket jag i efterhand skyller på Giant Bombs genomspelning av originalet. Shenmue ser ju ut så här!

Nu har emellertid Ys Net släppt en ny videouppdatering som visar upp lite nya ansiktsanimationer med hjälp av en vänlig äldre kinesisk dam. De är knappast särskilt imponerande, men primitiva animationer är bättre än inga alls, och vi kan nog anta att de ser bättre ut i rörelse i spelets rätta sammanhang. Eller så inte, hur som helst får vi reda på sanningen under andra halvan av nästa år då Shenmue 3 planeras bli klart.

Här är den nya videouppdateringen om Shenmue 3.

Dev Room Progress Report Vol. 4

What makes a character a charter is their facial expressions, so this time we wanted to show you the progress on the facial front. Enjoy!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts