Ny utvecklardagbok från Hunt: Showdown

Ny utvecklardagbok från Hunt: Showdown

Under sommarens E3-mässa togs vi lite på sängen av Crysis-studion Cryteks nya och otroligt stämningsfulla onlineskjutare Hunt: Showdown. Spelet avslöjades redan 2014 men tycks av allt att döma vara värt den utdragna väntan, inte minst om man frågar Tobias Garsten (PCG-redaktionens utsända) som utan omsvep utsåg spelet till det “i särklass bästa jag spelat på årets E3-mässa” i nummer 252 av vår tidning.

Nu har Crytek släppt en ny utvecklardagbok för Hunt: Showdown som fortsätter lova stora saker. Målet med Hunt: Showdown är att ingen omgång ska vara den andra lik, så både uppdragsmål och fiender kommer slumpas runt, och spelaren kommer kunna interagera med miljöerna på de flesta tänkbara sätt som känns logiskt. Bland annat kan man skjuta sönder dörrar och skrämma fåglar för att lura sina motståndare.

Vi vet ännu inte när Hunt: Showdown kommer släppas, men det tycks arta sig väl så vi vågar faktiskt hoppas på en lansering någon gång nästa år. Här är den nya utvecklardagboken.

Hunt: Showdown | Dev Diary #3 | Hunting Grounds | Level Design

The lay of the land, when you are on it, living within it, feels inevitable. But many hands have molded that ineluctable chaos of buildings and trees, equipment and mud, fences and waterways.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts