Ny trailer visar upp aktiviteterna i Need for Speed Payback

Ny trailer visar upp aktiviteterna i Need for Speed Payback

När det svenskutvecklade Need for Speed Payback premiärvisades i somras lyfte de allra flesta av oss (inklusive undertecknad) fram de bortom uppenbara likheterna med en liten globalt framgångsrik filmfranchise kallad för The Fast and the Furious. Men nu, när jag sett den senaste trailern för Need for Speed Payback, belyser jag hellre släktskapet med ett konkurrerande spel med en till synes identisk designfilosofi.

För nästan exakt ett år sedan recenserade jag Forza Horizon 3 och delade ut betyget 82 procent, med omdömet “en mindre lyckad pc-port av ett suveränt racingspel”. Idag förtjänar spelet sannolikt ett några snäpp högre betyg, ty Playground Games och Microsoft har jobbat hårt med tekniken, och idag flyter spelet som en dröm (åtminstone på min dator). Jag får fjärilar i magen av att bara tänka på det, alltså seriöst!

Hur som helst: här är en ny trailer för Need for Speed Payback. Den belyser spelets olika aktiviteter, inklusive dragracing, rallytävlingar och stora polispådrag. Man kan även dra ut på skattjakt i den öppna världen, och finna skrotbilar (precis som i Forza Horizion 3) och återställa dem till sin forna glans. Därefter kan man lackera bilarna lite hur man vill, även om vi tvivlar på att den här funktionen blir fullt lika genomarbetad som i Forza-spelen.

Need for Speed Payback släpps den 10 november. Här är den nya trailern.

Need for Speed Payback Welcome to Fortune Valley

Welcome to Fortune Valley, where the stakes are always high. Discover More: http://x.ea.com/36221 Head out into Liberty Desert, traverse the mountain roads of Mount Providence, cruise around downtown or simply park up and admire the sunset from Silver Canyon. Fortune Valley has it all.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts