Ny Middle-Earth: Shadow of War-trailer introducerar Forthog Orc-Slayer

Ny Middle-Earth: Shadow of War-trailer introducerar Forthog Orc-Slayer

De senaste månaderna har det känts väldigt lätt att klanka ner på Middle-Earth: Shadow of War. Kontroversiella mikrotransaktioner har varvats med kontroversiell karaktärsdesign och en trailer som känns väldigt fjärran precis allt som Sagan om ringen står för, och i alla fall jag är långt ifrån lika pepp på spelet nu än jag var tidigare i år.

Nu har man släppt en ny trailer från Shadow of War som avslöjar den nya karaktären Forthog Orc-Slayer. Visst kommer han kosta pengar (närmare bestämt fyra dollar i form av ett dlc-paket) men han är baserad på Monoliths exekutiva producent Michael Forgey, som avled i cancer under utvecklingen av Shadow of War.

Hela 3 dollar och 50 cent av varje sålt dlc kommer gå rakt till Michael Forgeys familj ända till den 31 december 2019, vilket ju är rätt fint. Trailern nedan utformades för att lyfta fram Michael Forgeys personlighet, och det är svårt att inte bli lite fuktig i ögat när man ser på den, trots att den mestadels kretsar kring avhuggna orc-huvuden.

Monolith har också sänt en halvtimmeslång livestream där teammedlemmarna pratar om sina minnen av Michael Forgey, och ni hittar den här nedan tillsammans med den nya trailern. Spelet släpps den 10 oktober.

Official Shadow of War Forthog Orc-Slayer Trailer

A legend among the Orcs of Mordor, Forthog Orcslayer is an unstoppable warrior who saves Mordor’s mightiest heroes at their moment of greatest need. Mike “Forthog” Forgey was our Executive Producer and great friend here at Monolith. He was always ready to leap into the fray and save the game whenever and wherever he was most needed.

Shadow of War – Forthog The Orc Slayer

Join us as we discuss Forthog the Orc Slayer. A legend among the Orcs of Mordor, Forthog Orcslayer is an unstoppable warrior who saves Mordor’s mightiest heroes at their moment of greatest need. Mike “Forthog” Forgey was our Executive Producer and great friend here at Monolith.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts