Nu har Playerunknown’s Battlegrounds sålt 10 miljoner exemplar

Nu har Playerunknown’s Battlegrounds sålt 10 miljoner exemplar

Det finns oväntade succéer och så finns det Playerunknown’s Battlegrounds.

Spelet debuterade förvisso starkt redan när det släpptes som early access på Steam den 23 mars i år, men sedan dess har försäljningen inte saktat in nämnvärt. Snarare har den bara ökat takten, och spelet slåss numera regelbundet mot Steams största giganter gällande antalet spelare online samtidigt.

Nu har Playerunknown’s Battlegrounds sålt hela 10 miljoner exemplar. Det här innebär att det snittar runt 60 600 sålda exemplar per dag, inte illa för ett spel som rimligtvis fortfarande borde ha sin absoluta försäljningstopp framför sig (det är fortfarande inte “klart” och har inte reats ut en enda gång).

I övriga PUBG-relaterade nyheter har det uppdagats att den kommande ökenkartan kommer vara lika stor som den första och tills vidare enda kartan (det vill säga 8×8 km). Den ursprungliga planen var att den bara skulle bli 4×4 km, men vad gör man egentligen när man tjänar mer pengar än man kan spendera?

Här är Bredan Greenes tweet om den nya försäljningsmilstolpen.

PLAYERUNKNOWN on Twitter

10 MILLION SOLD! Never did I think we would reach such a number! Thank you all for your continuing support of the @PUBATTLEGROUNDS team <3

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts