Nu har Playerunknown’s Battlegrounds en miljon spelare – samtidigt!

Nu har Playerunknown’s Battlegrounds en miljon spelare – samtidigt!

I slutet av augusti rapporterade vi att Playerunknown’s Battlegrounds hade nått upp till smått osannolika 800 000 spelare samtidigt på Steam, vilket var blott en hårsmån från den eviga Steam-kejsaren Dota 2. I onsdags hade spelet sålt hela 10 miljoner exemplar, och nu har ännu en historisk milstolpe nåtts.

I skrivande stund spelar 1 025 083 spelare Playerunknown’s Battlegrounds på Steam. På andra plats hittar vi Dota 2 med 770 324, så vi kan nog fastslå att ett tronskifte ägt rum. År 2017 tillhör Playerunknown’s Battlegrounds (till och med vi på PC Gamer har börjat livestreama det regelbundet) och då har spelet inte ens lämnat early access ännu! Milda fucking makaroner.

Var kommer det här sluta? Det vet nog inte ens Brendan Greene vid det här laget, men vi kommer fortsätta följa utvecklingen på nära håll. Sagan har sannolikt bara börjat.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts