Nier: Automata har sålt två miljoner exemplar!

Nier: Automata har sålt två miljoner exemplar!

Play it again, 2B!

Nier: Automata är, som vi alla vet, ett av årets allra bästa spel, förmodligen det allra bästa om ni frågar mig.

Under de månader som gått sedan lanseringen i mars har jag dessutom kommit fram till att Nier: Automatas soundtrack är ett av spelhistoriens allra bästa, och jag lyssnar fortfarande till det med oroväckande regelbundenhet. Jag menar jäkla helvete liksom!

Nu har Square Enix meddelat att Nier: Automata sålt över två miljoner exemplar sammanlagt, både fysiska och digitala exemplar till pc och Playstation 4. Inte illa pinkat med tanke på att en miljon redan var över förväntningarna.

Och inte nog med det, man kommer dessutom släppa soundtracket på vinyl i december via den egna onlinebutiken.

Man kommer kunna förhandsboka soundtracket från och med den 25 september, men redan nu kan man slänga iväg beställningar för Nier: Music Concert and Talk Live och Nier Music Concert: The Memories of Puppets, bägge på blu-ray och med engelska undertexter. Lite grann rycker det ju i inköpsfingret ändå…

Slutligen, och jag lovar att jag kommer sätta punkt efter det här, så är Nier: Automata fortfarande prisnedsatt med 35 procent på Steam (39 euro) fram till den 25 september. Inte världens bästa rea, men så rör det ju sig också om ett väldigt speciellt spel som jag inte kommer sluta prata om inom den närmaste framtiden, så pass på medan erbjudandet varar.

Här är min videorecension av Nier: Automata från mars för att herregud Nier: Automata.

Recension: Nier: Automata

Benny tokhyllar Platinum Games nya eftertänksamma actionfräsare.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts