Mysiga äventyret Hob släpps imorgon

Mysiga äventyret Hob släpps imorgon

Vi har checkat in med Torchlight-utvecklarna Runic Games nya spel Hob några gånger tidigare. I februari kollade vi på en trailer och jämförde spelet med Prince of Persia-rebooten från 2008 (i alla fall gjorde jag det, eftersom det är ett av mina favoritspel) och i slutet av juni förklarade utvecklarna att de känner sig väldigt inspirerade av Hayao Miyazakis klassiska film Princess Mononoke.

Hob släpps imorgon och kan förköpas för 18 euro på Steam i ett dygn till (sedan höjs priset till det ordinarie 20 euro). Nedan ser du en superfärsk lanseringstrailer där vi får prov på den till synes djupa vänskapen spelaren kommer bilda med en mysig, mossig Laputa-doftande robot, tillsammans med lite strider och plattformshoppande medelst teleporterande och blåskimrande änterhakar.

Här är lanseringstrailern för Hob.

Hob | Launch Trailer | PS4

Ancient ruins. A missing civilization. Transforming the landscapes deepens the mystery and danger of a world locked in a struggle for survival. Others have tried and failed and now, it’s your chance; make it home. Hob is the third title from Runic Games, creators of the Torchlight series. Hob releases 26.09.17 globally.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts