Möt dina allierade i Call of Duty: WWII

Möt dina allierade i Call of Duty: WWII

I fredags, via Twitter, gick Activision och Sledgehammer Games ut med att den inkommande veckan (den vecka som inleddes i måndags, det vill säga) kommer ge oss mängder av information om enspelarkampanjen i Call of Duty: WWII. I tisdags kikade vi på en ny storytrailer, igår följde vi upp med fyra klipp om soldaterna vid spelarens sida, och idag är det dags för ytterligare två videor som belyser dina allierade i kampen mot det nazistiska hotet.

Det rör sig om major Arthur Crowley från brittiska Special Operations Executive (SOE), en man som inte verkar vara särskilt förtjust i tåg (eller nazister), tillsammans med en 19-årig kvinna med kodnamnet Rousseau, ledare för den franska motståndsrörelsen med en väldigt personlig agenda. Call of Duty: WWII släpps den 3 november, men innan dess kommer en öppen pc-beta ordnas via Steam mellan den 29 september och den 2 oktober.

Här är de nya klippen om Arthur Crowley och Rousseau i Call of Duty: WWII.

Call of Duty®: WWII – Meet the Allies: Crowley

After years of fighting in the British Expeditionary Force, Major Arthur Crowley serves as a part of the Special Operations Executive, where he executes covert missions behind enemy lines.

Call of Duty®: WWII – Meet the Allies: Rousseau

A highly skilled French Resistance fighter, Rousseau will do whatever it takes to fight off the Axis powers in France and avenge the ones she’s lost.

 

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts