Mer fotbollsdrama när Fifa 18 fortsätter berättelsen om Alex Hunter

Mer fotbollsdrama när Fifa 18 fortsätter berättelsen om Alex Hunter

Jag gillade det något ostiga storyläget The Journey i Fifa 17. Det var en välkommen nyhet i en väldigt långvarig serie där det ibland är svårt att märka av några enorma skillnader från år till år – även om jag tycker att sådant som tempo och bollkontroll varierat en hel del mellan utgåvorna de senaste åren. Av det lilla jag hunnit testa av Fifa 18 hittills verkar det som om även årets utgåva har en del små justeringar här och var ute på planen.

Dessutom kommer Alex Hunters historia att fortsätta, och den här gången bär det av utanför Englands gränser. Gräl och klubbpolitik tycks leda till flytt utomlands till andra onödigt rika storklubbar som FC Bayern och Paris Saint-Germain. Spana in trailern nedan för att få en försmak av vad som väntar.

FIFA 18 | The Journey: Hunter Returns | Official Story Trailer

Join Alex Hunter in The Journey: Hunter Returns as he goes global in his biggest season yet, and meets a cast of stars along the way including Cristiano Ronaldo, Antoine Griezmann, Dele Alli, Thomas Müller, Thierry Henry, and NBA star James Harden.

About The Author

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Related posts