Kolla in 10 minuter från Secret of Mana-remaken

Kolla in 10 minuter från Secret of Mana-remaken

Själv är jag endast flyktigt medveten om att ett japanskt rollspel som hette Secret of Mana eventuellt var en stor grej någon gång under 90-talet. Så det är ju tur att vi på PC Gamer har personer som Rikard Olsson bland våra medarbetare. Han kallar sig för själv för en “Mana-tiker” (fint där, Rikard) och skrev några fina rader om debuttrailern för remaken av Secret of Mana som släpptes i slutet av augusti.

Spelmässan PAX West gick av stapeln under helgen i Seattle, och Square Enix passade på att visa upp cirka 10 minuter från den nya versionen av Secret of Mana. Du kan se klippet här nedan, och jag måste säga att jag faktiskt diggar den nya polygonbaserade grafiken. Men respekten för originalet behålls ändå, vilket inte minst syns i minikartan som är ritad helt och hållet i originalgrafiken.

Secret of Mana släpps på Steam i början av nästa år, den 15 februari. Här är PAX-presentationen.

Secret of Mana | PAX West 2017

Twitch is the world’s leading video platform and community for gamers. More than 45 million gamers gather every month on Twitch to broadcast, watch and chat about gaming. Twitch’s video platform is the backbone of both live and on-demand distribution for the entire video game ecosystem.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts