Klassiska äventyret Oddworld: Abe’s Oddysee är tillfälligt gratis

Klassiska äventyret Oddworld: Abe’s Oddysee är tillfälligt gratis

Stora reor är på gång både hos GOG (Big Deal Sale) och Humble (End of Summer Sale).

För att locka oss, köpvilliga potentiella kunder, till respektive onlinebutik är Oddworld: Abe’s Oddysee – det klassiska och egensinniga äventyrsspelet från 1997 – helt gratis under sisådär ett dygn framöver. Samma titel är också kostnadsfri hos Steam om du föredrar den rakaste tänkbara vägen till gratisgodiset (och du är ju förmodligen inloggad medan du läser det här, eller hur?).

I slutet av januari fick vi den första bilden från Oddworld-seriens senaste kapitel, kallat för Oddworld: Soulstorm. Spelet utvecklas av Lorne Lanninngs studio Oddworld Inhabitants (samma studio som även utvecklade Abe’s Oddysee) i samarbete med Frima Studio. Soulstorm är en uppföljare till Abe’s Oddysee (eller snarare remaken New ‘n’ Tasty) så nu är med andra ord det perfekta tillfället att hoppa på Oddworld-tåget inför uppföljaren.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts