The Journey Down: Chapter Three är ute nu

The Journey Down: Chapter Three är ute nu

Väntan har varit lång. Riktigt, riktigt jäkla toklång, faktiskt. Det är över fyra sedan som det första kapitlet släpptes men nu, idag, är äntligen The Journey Down: Chapter Three mitt ibland oss. Svenska Sky Goblins afroäventyr kostar 18 euro borta hos Steam fram till den 28 september (efter det höjs priset till det ordinarie 20 euro) och man kan köpa en bundle med alla tre kapitlen för 37 euro och 57 cent.

Nedan ser ni också en ny trailer The Journey Down: Chapter Three, tillfället till ära. Själv har jag aldrig spelet något av de tidigare kapitlen, men oj så mycket det här påminner mig om Grim Fandango och dess väldigt distinkta karaktärsdesign och kulturella prägel. Sky Goblin har även släppt en annan, lite mer personlig video där de firar att The Journey Down-trilogin äntligen är färdig. Grattis gubbar!

The Journey Down: Chapter Three Official trailer

The final chapter of The Journey Down, a classic point-and-click saga with an Afro-Caribbean vibe. Get ready to embark on an epic journey of brain-teasing adventure! Available for Pc, Mac, Linux on steam: http://store.steampowered.com/app/579760/The_Journey_Down_Chapter_Three/ and on the App Store.

The Journey Down Trilogy is complete!

The final chapter in The Journey Down saga has finally arrived, thus completing The Journey Down trilogy! http://store.steampowered.com/app/579760/The_Journey_Down_Chapter_Three/

 

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts