Hurricane Relief Bundle samlar in pengar till Harvey och Irmas offer

Hurricane Relief Bundle samlar in pengar till Harvey och Irmas offer

Orkanerna Harvey och Irma har skapat enorm förrödelse i sin framfart över södra USA och Centralamerika. Hittills har 174 människor omkommit och skadorna har varit omfattande, i skrivande stund beräknade att kosta 132 miljarder dollar.

Spelvärlden har svarat på den här katastrofen på sättet som den så ofta gör – med en välgörenhetsbundle. Den här gången är det indieutvecklaren Loren Schmidt som lanserat Hurricane Relief Bundle på itch.io, en salig blandning innehållande 50 spel som säljs för $20 – drygt 160 svenska kronor. Samtliga pengar går oavkortat till organisationerna GlobalGiving Hurricane Irma Relief Fund, Halo Foundation, Partners in Health och Direct Impact Fund for Hurricanes Harvey & Irma. Du kan läsa mer om vad de olika organisationerna gör på bundlens hemsida.

Bundlen är bara igång idag så passa på att direkt skänka en liten slant till ett väldigt behjärtansvärt ändamål och få en massa coola, esoteriska indiespel på köpet. Vad skulle kunna vara ett bättre användande av 160 spänn, egentligen?

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts