Här är lanseringstrailern för Dishonored: Death of the Outsider

Här är lanseringstrailern för Dishonored: Death of the Outsider

I somras, under Bethesdas presentation i samband med E3, avslöjades Arkane Studios nya spel Dishonored: Death of the Outsider, den fristående expansionen till fjolårets mästerliga Dishonored 2. Den här gången spelar man dock inte som Corvo eller Emily, utan som Billie Lurk (som kan använda festliga magnetminor), en hårdkokt dam som tidigare figurerat i biroller vid utkanten av Dishonored-berättelsen.

Dishonored: Death of the Outsider är ute nu. Det kostar 30 euro via Steam, och så här timmarna efter lanseringen sitter det samlade användaromdömet på “blandat”. Användarrecensenten Misaki G noterar att den “tekniska prestandan är densamma som i Dishonored 2″, så om du hade problem med det spelet rekommenderar vi att du avvaktar ett tag tills internet kommit fram till en allmän åsikt om ämnet.

Här är lanseringstrailern för Dishonored: Death of the Outsider.

Dishonored: Death of the Outsider | Launch Trailer

Slip into Arkane’s world, sneaking and fighting your way toward increasingly powerful assassination targets in Dishonored: Death of the Outsider. Available tomorrow! Death of the Outsider brings players back to the Empire of the Isles, with breathtaking visuals, intricately designed levels, and brutal combat systems that are a hallmark of the Dishonored series.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts