Här är ett av de kommande fordonen i Playerunknown’s Battlegrounds

Här är ett av de kommande fordonen i Playerunknown’s Battlegrounds

Playerunkown’s Battlegrounds-utvecklarna Bluehole må vara lite osams med Fortnite-studion (och utvecklarna av PUBG:s spelmotor) Epic Games just nu, men livet går vidare, inte minst om man sålt 10 miljoner exemplar av sitt early access-spel och numera officiellt kan betraktas som det största spelet någonsin på Steam.

Vi har tidigare gluttat på den kommande ökenbaserade kartan till Playerunknown’s Battlegrounds, och i onsdags avslöjade Brendan “Playerunknown” Greene också att den kommer åtföljas av hela tre nya fordon. Nu har han presenterat ett av dem via Twitter: en rostig och förmodligen rätt rymlig Volkswagen-doftande buss!.

I skrivande stund har vi ingen större aning om när den nya kartan kommer släppas, men det känns som att vi rimligtvis borde få reda på ett datum inom de närmaste veckorna, inte minst eftersom Bluehole fortfarande siktar på att Playerunknown’s Battlegrounds ska lämna early access innan årsskiftet (vad nu det betyder, egentligen).

Här är Brendan Greenes tweet om det nya fordonet.

PLAYERUNKNOWN on Twitter

I mentioned we’re working on 3 new vehicles for @PUBATTLEGROUNDS in my AMA earlier this week. Today I’m excited reveal the first of these…

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts