Här är en ny trailer för Sword Art Online: Fatal Bullet

Här är en ny trailer för Sword Art Online: Fatal Bullet

För ett tag sedan, i mitten av augusti, släppte Bandai Namco en teasertrailer för ett nytt spel av Dragon Ball Xenoverse-utvecklarna Dimps. Spelet bar kodnamnet Projekt 1514 (om man absolut vill kan man slänga med en hashtagg också) och ett fåtal dagar senare visade det sig att det handlade om Sword Art Online: Fatal Bullet.

Sword Art Online är, för dig som inte vet, en oerhört populär japansk lättroman som senare blev en ännu mer populär animeserie. Berättelsen kretsar kring Kirito, en tonårsgrabb som finner sig fångad i det massiva onlinerollspelet Sword Art Online under seriens första stora berättelsebåge.

Därefter drar han vidare till andra spel, däribland Gun Gale Online, och det är just den här fiktiva onlineskjutaren som agerar fond för Sword Art Online: Fatal Bullet. Nedan ser ni en ny trailer som introducerar en lång rad olika karaktärer och bekräftar att kameravinkeln är av klassiskt Resident Evil 4-snitt.

Sword Art Online: Fatal Bullet släpps tidigt nästa år. Här är den nya trailern.

Sword Art Online Fatal Bullet – PS4/XB1/ PC – Fated Choices (TGS English Trailer)

Create your own avatar in Sword Art Online Fatal Bullet, meet new characters, and explore the world with your own AI companion! Your choices will change this world. Out Early 2018 on PS4, XB1 and PC. Like us: https://www.facebook.com/swordartonlinegames Follow us: https://twitter.com/Bandainamcoeu Visit us: https://www.bandainamcoent.eu

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts