Här är den första officiella trailern för den nya Tomb Raider-filmen

Här är den första officiella trailern för den nya Tomb Raider-filmen

​Bild: Warner Bros.

Igår fnissade vi genant över den nya affischen för den nya Tomb Raider-filmen. Idag nickar vi gillande åt den allra första officiella trailern. Alicia Vikander och hennes nacke verkar ha fått gott om motion under inspelningen av den här filmen, ty trailern visar gott om action på en tropisk och livsfarlig ö, och av allt att döma kommer filmen hålla sig förvånansvärt nära Crystal Dynamics Tomb Raider-reboot från 2013.

Eller vad sägs om följande: skeppsbrott i en storm (check!), pilbågar (check!), prekära utflykter i strida strömmar (check!), gravkammare fyllda med fällor (check!) och sist men inte minst brutala närstrider med ishackor (åh herregud ja, check!). Och så är tydligen den där Nick Frost från den skitroliga Cornetto-trilogin också med på ett hörn, uppenbarligen i form av en obligatorisk comic relief.

Tomb Raider går upp på biografer världen över i mars nästa år. Här är den nya trailern.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts