Gå med i en ockult sekt i Cultist Simulator

Gå med i en ockult sekt i Cultist Simulator

En av medskaparna till Fallen London och Sunless Sea, Alexis Kennedy, har nyligen startat ett nytt kickstarterprojekt för ett spel kallat Cultist Simulator. Det känns ändå som en ganska logisk fortsättning på det Lovecraft-inspirerade Sunless Sea, och uppenbarligen är det fler än vi som tycker att konceptet låter kul. Spelet har nämligen redan nått sitt mål på 30 000 pund, och än är det 28 dagar kvar.

Cultist Simulator ska bli en narrativdriven upplevelse där du ikläder dig rollen som en sökare efter ockulta mysterier. Det hela utspelar sig på 1920-talet, vilket så klart passar atmosfären utmärkt. Exakt vad du är ute efter – kunskaper, makt, hämnd – verkar vara upp till dig. Alla beslut du tar formar både berättelsen och din karaktär på olika sätt. Det är inte helt klart exakt hur spelet kommer att fungera, men konceptet är onekligen intressant. Det påminner mig lite vagt om brädspelet Arkham Horror, även om man där ska stoppa det ockulta snarare än hänge sig åt det. Den nyfiken kan kolla in bilder och annat på spelets kickstartersida.

 

 

 

 

About The Author

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Related posts