Före detta Valve-författaren Chet Faliszek har hittat ett nytt jobb

Före detta Valve-författaren Chet Faliszek har hittat ett nytt jobb

I början av maj i år stod det klart att Portal-, Left 4 Dead– och Half-Life 2-författaren Chet Faliszek hade lämnat Valve efter nästan 20 år hos den amerikanska studion. Sedan dess har det varit tyst kring honom (vi antar att han tog en riktigt välförtjänt semester) men nu har det avslöjats att Chet Faliszek börjat jobba hos de London-baserade Worlds Adrift– och I am Bread-utvecklarna Bossa Studios.

Via Twitter berättar Chet Faliszek att han kommer regissera ett nytt, outannonserat action-co-op-spel til pc, som kommer “försöka göra något nytt i det berättelsedrivna rummet med hjälp av AI” vilket, givetvis, för tankarna till det imponerande AI-systemet i Left 4 Dead . Falizek kommer bo kvar i Seattle och spelet kommer inte dra nytta av VR (även om Faliszek även lär ha VR-baserade sidoprojekt i görningen).

Här är Bossa Studios egna utannonsering. Skicka in en rolig kattbild om du har en!

Bossa Studios on Twitter

Send us the pictures of your cats, reacting to the news that @chetfaliszek joined @bossastudios today!! https://t.co/I6zYKuDGaJ

 

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts