En titt på karaktärsskapandet i Code Vein

En titt på karaktärsskapandet i Code Vein

I våras avslöjades Code Vein, det nya actionrollspelet av Bandai Namco och det interna God Eater-teamet. Spelet bekräftades för pc under E3-mässan, och kort därpå kikade vi på blandade spelsekvenser som utspelade sig i raserade parkeringshus och mysbelysta grottor. Den senaste tiden har IGN täckt spelet lite extra mycket: förra veckan kollade vi på hela 17 nya gameplayminuter och nu har vi fått nöjet att bekanta oss med den remarkabelt kraftfulla karaktärseditorn.

– Målet med karaktärsdesignen i Code Vein är att inte göra den för mycket som tecknad film eller anime, säger Nozomu Ikeuchi, 3D Character Artist, i videon här nedan. Men vi vill inte göra karaktärerna för realistiska heller. Vi vill hitta en sorts medelväg och ge spelet en illustrerad känsla. För det ändamålet koncentrerade vi oss på att inte ljussätta våra karaktärer för realistiskt. Vi ville att våra karaktärer skulle se ut som karaktärer. Vi fortsatte modifiera designen för att uppnå vårt mål, vilket lett till vår nuvarande karaktärsdesign.

Själv tycker jag ju att karaktärsdesignen absolut ser ut som anime, men av det lite lyxigare slaget. Mer Ufotable än, säg, JC Staff. Code Vein planeras släppas någon gång under nästa år, och här är den nya videon om karaktärseditorn och karaktärsdesignen. Under den ser ni också en lite äldre video där Bandai Namco berättar vad som särskiljer Code Vein från den uppenbara inspirationskällan Dark Souls.

Jumping Into Character Customization in Code Vein – IGN First

Bandai Namco Studios discusses the extensive customization options that will change the physical appearance of your character. How Code Vein is Dark Souls Done Differently – IGN First https://www.youtube.com/watch?v=C78Heoos26Q Code Vein: 17 Minutes of Dark Souls-y Gameplay – IGN First: https://www.youtube.com/watch?v=ehSFInNW8Lc Code Vein Official First Trailer https://www.youtube.com/watch?v=wYInjuE-lhQ Subscribe to IGN for more IGN First exclusives!

How Code Vein is Dark Souls Done Differently – IGN First

Bandai Namco Studios on why Code Vein’s companion system and flexible character upgrades makes for a fresh spin on the Dark Souls formula. Code Vein: 17 Minutes of Dark Souls-y Gameplay – IGN First: https://www.youtube.com/watch?v=ehSFInNW8Lc Code Vein Official First Trailer https://www.youtube.com/watch?v=wYInjuE-lhQ Subscribe to IGN for more IGN First exclusives!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts