En titt på Feral Tribe i Middle-Earth: Shadow of War

En titt på Feral Tribe i Middle-Earth: Shadow of War

Ännu en vecka, ännu en ny trailer för Middle-Earth: Shadow of War!

Vi har tidigare bekantat oss med orcstammarna Marauder Tribe (älskare av blingbling) samt Dark Tribe (ninjor, i mångt och mycket), Machine Tribe (fans av saker som är tunga och låter mycket) och Terror Tribe, Midgårds motsvarighet till Bolton-familjen från Westeros.

Nu är det dags för Feral Tribe. Den här orcfraktionen diggar Mordors största vilddjur, och både jagar dem och inspireras av dem. De tillverkar också utrustning av de bestar man fällt och har en rent allmänt djurisk inställning till slagfältet. Middle-Earth: Shadow of War släpps om mindre än en månad, den 10 oktober.

Här är den nya trailern om Feral Tribe.

Shadow of War Feral Tribes Vignette

Warner Bros. Interactive Entertainment has released a new video for Middle-earth: Shadow of War, showcasing the Feral tribe, a faction of Orcs who revere the fearsome beasts of Mordor, feeding on the strength of these vicious creatures as inspiration for their own acts of savagery.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts