Dishonored: Death of the Outsider släpps imorgon

Dishonored: Death of the Outsider släpps imorgon

Under Bethesdas presentation i samband med E3-mässan i juni avslöjades Arkane Studios nya spel Dishonored: Death of the Outsider, en fristående expansion till fjolårets Dishonored 2 (som enligt vår recensent Erik Bergérus är ett regelrätt mästerverk). Den här gången spelar man dock som fanfavoriten Billie Lurk och försöker ta livet av The Outsider, den gudalika mannen som gav både Corvo och Emily deras övernaturliga krafter i de tidigare spelen (eller inte, beroende på om du tog emot dem eller inte).

För en vecka sedan tog vi en titt på Billie Lurks festliga nya krafter (de där magnetminorna lär bli en riktig publikfriare) och eftersom Dishonored: Death of the Outsider faktiskt släpps imorgon (ja, imorgon) är det ett alldeles utmärkt tillfälle att bänka sig och lyssna på medan Harvey Smith, spelets regissör, berättar lite mer om Billie Lurks tilltänkta mål. Smith får frågan “kan man verkligen döda The Outsider?” varpå han svarar att “vi aldrig tvingar dig att döda någon”. Så vi antar att svaret är “ja”, men bara om du vill.

Här är den nya videon där Harvey Smith pratar om Dishonored: Death of the Outsider.

The Ultimate Target | Dishonored: Death of the Outsider [PEGI]

Who exactly is the Outsider? Why is he such a beloved character in the Dishonored series? And do you actually have to kill him? Find out more in our latest video. She’s killed for money. She’s killed for principle. She’s killed to survive. But Billie Lurk has a new reason to pursue her latest target: redemption.

 

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts