Devolver avslöjar ny ilsnabb förstapersonsskjutare

Devolver avslöjar ny ilsnabb förstapersonsskjutare

Minns du det gamla Ubisofts-spelet XIII?

Det gör du förmodligen, i alla fall om jag påminner dig om att det var det där celshadade fps:et som höjde de flesta tänkbara ögonbryn när det släpptes hösten 2003. “Det är synd att XIII aldrig fick en uppföljare” kanske någon hos Devolver Digital tänkt alldeles nyligen, för nu har man premiärvisat High Hell.

Som du kanske redan räknat ut som rör det sig om ett fps i tecknad stil där spelaren gör upp med allsköns brottslingar med hjälp av ett “absurt stort vapen”. Dessa brottslingar inkluderar, av någon anledning, “misstänksamt smarta schimpanser” som kanske eller kanske inte är resultatet av lömska experiment.

För utvecklingen står Terri Vellmann (Heavy Bullets) och Doseone (Enter the Gungeon och Gang Beasts). Du kan läsa mer om High Hell på den officiella hemsidan. Här är premiärtrailern.

High Hell – Reveal Trailer

Descend upon the criminal underground with an absurdly large gun and bring lethal salvation to those that have fallen from the light. Righteous fury and fancy footwork are crucial to survive an escalating, absurd series of outlandish missions. Pop brainwashed chimps, deface corporate effigies, and dismantle the business dealings of the unrepentant cartel in a vibrant remix of the classic first-person shooter.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts