Det kommer en komplett utgåva av Little Nightmares

Det kommer en komplett utgåva av Little Nightmares

I slutet av april släpptes svenska Tarsier Studios stilfulla mysskräckis Little Nightmares.

Här hos oss har Charlie Mårtensson recenserat spelet, och delat ut det inte fullt så imponerande betyget 68 procent. ”En mysryslig, oftast trevlig, ibland frustrerande liten mardröm, som bleknar bort i morgonljuset” lyder den slutliga motiveringen. Sedan dess har spelet fått utökning i form av de två första delarna av ett tredelat dlc-paket kallat Secrets of the Maw. Den sista delen släpps i januari nästa år.

Nu har Bandai Namco avslöjat att de kommer släppa en komplett utgåva av spelet kallad Little Nightmares: Complete Edition den 27 oktober, innehållande originalspelet och nedladdningskoder till alla tre dlc-kaptiel. Av allt att döma kommer dock paketet enbart släppas fysiskt till konsol, men vi kan nog kallt räkna med någon sorts digitalt samlingspaket till pc också, åtminstone i form av en prisnedsatt bundle.

Här är en trailer som påminner om de fina betyg Little Nightmares fick när det begav sig.

Little Nightmares Accolades Trailer | PS4, XB1, PC

LITTLE NIGHTMARES presents a grim shadowed-filled adventure through an interactive storyline, outstanding sound design, and a unique art-style that is sure to deliver eerie chills and goosebumps. Players will control Six, a young yellow raincoat clad girl who finds herself in the bowels of The Maw – a mysterious vessel inhabited by corrupted souls looking for their next meal.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts