CD Projekt firar 10 år med The Witcher

CD Projekt firar 10 år med The Witcher

Jag minns det som igår.

Jag var fortfarande rätt ny på det här med spelkritik hösten 2007, men fick ändå chansen att recensera The Witcher för en hobbysida som inte längre finns. Jag tog emot spelet några dagar innan lanseringen och insåg tidigt att det här var startskottet för något stort. Visst fanns här problem, men framför allt stämningen i spelet, oavsett om vi pratar om regndränkta fält ute på landet eller de myllrande gatorna i Vizima, var något alldeles extra. Det kändes äkta och jordnära på ett sätt jag inte upplevt i spel tidigare.

Det tog ett tag innan The Witcher-serien och CD Projekt uppfyllde sin fulla potential, men jag vågar påstå att de är där nu, i det absoluta toppskiktet av sin genre Jag och många andra anser att The Witcher 3 är ett av de bästa spelen genom alla tider, ett sant mästerverk som lyckades med den svåra uppgiften att kombinera välskrivna karaktärer och en drivande berättelse med en vidöppen sandlådevärld som inte bara var fylld av meningsfullt innehåll, utan som också, till slut, började kännas som ett andra hem.

Nu har CD Projekt släppt en ny trailer som uppmärksammar The Witchers tioårsjubileum. Och jag blev faktiskt lite fuktig i ögat när jag såg på den. Få trilogier har bjudit på lika mycket spelglädje och genuina känslor som denna, och vi på PC Gamer ser storögt fram emot vad CD Projekt kommer bjuda oss på i framtiden. En sak är dock säker: det kommer bli mycket, mycket svårt att överträffa The Witcher 3.

Här är jubileumsfilmen om The Witcher.

Celebrating the 10th anniversary of The Witcher

Time flies when you’re in great company. Join Geralt of Rivia as he reminisces about the 10 years it’s been since you’ve first joined him on his adventures in The Witcher series of games. For more information about The Witcher visit: Facebook: https://www.fb.com/thewitcher Twitter: https://twitter.com/witchergame Homepage: http://thewitcher.com/witcher3 Instagram: https://instagram.com/cdpred

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts