Capcom avslöjar Resident Evil 7: Gold Edition

Capcom avslöjar Resident Evil 7: Gold Edition

I den här veckans nummer av japanska speltidningen Famitsu (via Siliconera) avslöjade Capcom Resident Evil 7: Gold Edition, en ny utgåva av det hyllade skräckspelet som släpptes i januari. Joakim Kilman recenserade det för vår räkning och delade ut det ytterst stabila betyget 85 procent, och utnämnde spelet till “den bästa och mest gastkramande delen i serien på åratal”. Låter ju ganska bra.

Resident Evil 7: Gold Edition kommer inkludera basspelet tillsammans med allt dlc, inklusive ett alldeles nytt tillskott kallat End of Story. Det nya dlc:t handlar om Zoe Baker och äger rum efter sluttexterna i Resident Evil 7. End of Story kommer släppas den 14 december i Japan (man kan inhandla det separat) tillsammans med det nya gratistillägget Not A Hero, som kommer handla om Resident Evil-veteranen Chris Redfield.

Resident Evil 7: Gold Edition släpps den 24 december i Japan. Vi räknar kallt med att paketet också hittar till våra breddgrader innan årsskiftet.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts