Call of Duty: WWII-betan är igång nu!

Call of Duty: WWII-betan är igång nu!

Precis som utlovat har den öppna betan av Activisions och Sledgehammers Andra världskrigsskjutare Call of Duty: WWII dragit igång på Steam. Den kommer fortsätta hela helgen och avslutas på måndag, och det är fritt fram att dra ner den 14 GB tunga klienten utan förpliktelser. Men tyvärr verkar det som att spelet dras med en del problem, både tekniska och spelmässiga.

Användaromdömet skrivs just nu till “mest negativt” baserat på 6576 användarrecensioner på Steam. Vissa är besvikna över att det bara är “samma gamla”, men de allra flesta tycks peka på specifika pc-problem som låg bildhastighet, dålig optimering och fullständiga krascher. Visst, det är en beta, men spelet släpps den 3 november så det börjar bli bråttom att få ordning på tekniken.

Här är Sledgehammer Games tweet som signalerade starten för den öppna betan, och de vill väldigt gärna ha din feeback. Något säger oss att det inte kommer bli någon brist på den varan. Har du provat Call of Duty: WWII-betan och hur fungerar den för dig?

Sledgehammer Games on Twitter

The #CODWWII PC Open Beta is now live! Give us your feedback and stay tuned for updates throughout the weekend: https://t.co/VFRPayqqQJ

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts