Bluehole siktar på att införa Playerunknown’s Battelgrounds nya animationer i november

Bluehole siktar på att införa Playerunknown’s Battelgrounds nya animationer i november

Tidigare i år, i slutet av maj, fick vi reda på att Brendan ”Playerunknown” Greene och gänget hos den sydkoreanska studion Bluehole håller på att utveckla ett nytt animationssystem för sitt vansinnigt framgångsrika early access-spel Playerunknown’s Battlegrounds. Därefter tog vi en titt på en liten video i augusti, som demonstrerade hur man kan backa ur klättringsanimationerna innan man når “apex”.

Nu har utvecklarna lagt upp en lägesuppdatering via Steam där vi bland annat får reda på att det nya animationssystemet kommer introduceras i november. Innan dess, dock, kommer ett längre publikt test äga rum (i början av samma månad) för att hamra ut de sista buggarna. Eftersom systemet är dynamiskt är det väldigt många föremål som bör testas, och Bluepoint bedömer att några ynka dagar helt enkelt inte skulle räcka till.

Här är en video från i somras som demonstrerar de nya animationerna i Playerunknown’s Battlegrounds.

PlayerUnknown’s Battlegrounds climbing, vaulting, and weather trailer

As seen live from E3 at The PC Gaming Show 2017. Watch the PC Gaming Show at: http://www.pcgamer.com/watch-pc-gaming-show-2017-e3-livestream/ Battlegrounds official site: http://www.playbattlegrounds.com/main.pu

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts