Världsberömd kodare gör 3 fantastiska saker på världens bästa spelsajt!

Världsberömd kodare gör 3 fantastiska saker på världens bästa spelsajt!

Nakendvärg sprang förbi kungahuset insmetad i avföring! Är det Carolas okände halvbror?! Nej, men du anar ändå inte vad som händer sedan!

Okej, vi erkänner. Rubriken var kanske lite clickbaitig. Hyperbole. BS. Vad vi egentligen vill säga är att vi har fixat och tricksat lite med sajten. Ingen lång utläggning behövs för att förklara vad. Vi har SSL-certifierat oss, vilket man bör ha gjort i höst om inte The Google ska börja klaga på att man är en oseriös sajt. Det är inte vi så nu har vi kirrat det. Framöver kommer du se “https://” i början av vår url och internätet kommer säga att vi är en säker, grön, fin sida.

Vi har också lagat systemet för alla våra undersidor. Tidigare när du exempelvis gått in på Texter/Recensioner har du kommit till en vy knappt vi själva ens har förstått. Ett logistiskt haveri av rutor och listor. No more. Vi kommer fila mer på utseendet framöver, men nu är det i alla fall överskådligt och lättfattligt vilket menyer och vyer på nätet ska vara. Gott så långt.

Avslutningsvis har registreringen på pcgamer.se varit halvtrasig ett tag. Lite så där i smyg så det bara drabbade vissa och så att vi inte märkte det. Nu ska det också vara fixat.

Har ni förslag på bra saker att göra med sajten, gillar något extra mycket eller tycker något luktar svettig politiker? Kommentera nedan eller maila oss på red@pcgamer.se .

Vi ses mellan raderna!

About The Author

Pappa, sambo, gamer, lantis, chefredaktör, skäggig. Några favoritspel: Outcast, Deus Ex, Max Payne, Total War-serien. Har du en vass penna eller idé, kontakta mig!

Related posts