Atomega är en ny onlineskjutare av Ubisoft

Atomega är en ny onlineskjutare av Ubisoft

I slutet av augusti sände Nintendo en livestream där man avslöjade en rad nya indiespel för deras nya konsol Switch. Däribland hittade vi ett spel kallat Morphies Law, en onlineskjutare där spelarnas karaktärer växer i fas med hur många motståndare man dödar, medan de spelare som har det kämpigt blir mindre och mindre och därför svårare att träffa.

Jag kan tänka mig att det kläcktes en och annan uppgiven suck hos Ubisoft Relections när Morphies Law avslöjades. För nu har det visat sig att de brittiska Grow Home-utvecklarna jobbar på ett spel med i stort sett samma koncept kallat Atomega. Grafiken må vara väldigt annorlunda, men grundidén om att göra sin karaktär större och större under en och samma match är densamma. Sammanträffande eller konspiration?

Du kan läsa mer om Atomega på spelets officiella hemsida. Det beskrivs som en arenaskjutare för upp till åtta spelare, och man kommer kunna förvandla sig till åtta olika former, från den smidiga Atom till den gudalika Omega. Spelare kan även använda sig av 10 olika “hacks” för att buffa sina färdigheter.

Atomega släpps redan nästa tisdag, den 19 september. Här är premiärtrailern.

ATOMEGA – ANNOUNCEMENT TRAILER

Collect, grow, fight and survive in this fun and fast-paced multiplayer shooter. Compete for dominance! More info on: www.ubisoft.com/en-US/atomega

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts