Årets snyggaste spel är ute nu

Årets snyggaste spel är ute nu

Uppdaterat: Cuphead är inte alls Windows 10-exklusivt, det finns ju på Steam!

Original: I början av 2014 avslöjades Cuphead, ett spel som redan då imponerade enormt med sin grafiska stil.

Estetiken påminner om gamla Disney-filmer (och då menar vi riktigt gamla Disney-filmer) och spelet bestod vid det tillfället enbart av en lång rad bosstrider. Det här designbeslutet väckte dock en del frågor, så över två år senare fick vi reda på att Cuphead numera hade sadlat om och kommer slänga in vanliga plattformsnivåer bland de stora bossuppgörelserna, vilket ledde till en rejäl försening.

Nu är Cuphead emellertid äntligen klart, du kan se lanseringstrailern här nedan och spelet kan inhandlas för 20 euro. På pc är det tyvärr exklusivt för Windows 10 och dess onlinebutik, men eftersom mottagandet är sanslöst bra hittills (90 av 100 på Metacritic) verkar det vara väl värt det extra besväret. Spelet är dessutom en del av Microsofts Play Anywhere-program, så man får med Xbox One-versionen utan extra kostnad.

Här är lanseringstrailern för Cuphead.

Cuphead Launch Trailer – Xbox One | Windows 10

The all-cartoon Magical Wondergame! Cuphead is available now for Xbox One and Windows 10.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts