Arbetet med Final Fantasy XV kommer fortsätta efter pc-lanseringen

Arbetet med Final Fantasy XV kommer fortsätta efter pc-lanseringen

För en månad sedan blev det äntligen officiellt: Final Fantasy XV kommer till pc tidigt nästa år.

Av allt att döma kommer den här versionen av Square Enix storslagna japanska rollspel få den uppmärksamhet den förtjänar, med mängder av fina grafiska effekter som “turf effects”, “flow” och “hairworks”, och ett stort stöd av grafikkortsmakarna Nvidia och deras utvecklingskit Gameworks.

Final Fantasy XV släpptes till konsoler förra hösten, och det kommande dlc-paketet Episode Ignis var ursprungligen planerat att bli det allra sista till spelet. För Gamestalk (via Gematsu) har man ändå avslöjat att vi kan förvänta oss mer innehåll till Final Fantasy XV under nästa år, även bortom lanseringen av pc-versionen.

Enligt spelets regissör Hajime Tabata har fansen varit flitiga med att efterfråga mer innehåll, och man kommer därför fortsätta fläska ut berättelsen, och fördjupa karaktärerna och spelvärlden. “Om vi inte lyckas förmedla världens miljöer och grund kommer vi inte heller kunna förmedla karaktärernas livsstil” slår Tabata fast.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts