Yo, här är en ny Shenmue III-trailer

Yo, här är en ny Shenmue III-trailer

Kickstarter-succén Shenmue III valde att hoppa över E3-mässan tidigare i sommar för att Yu Suzuki och hans utvecklingsteam hos Ys Net skulle få mer tid att jobba på spelet. För drygt två månader sedan fick vi dock löften om att vi skulle få ta del av “nya utannonseringar” på Gamescom. Sagt och gjort, först avslöjades Deep Silver som spelets nya distributörer, och nu har vi fått en helt ny trailer från Shenmue III.

Personligen är jag ingen större Shenmue-vetare eller -fantast, och min erfarenhet av serien består endast av Giant Bombs (helfestliga) genomspelning från fjolåret, som fastslog att originalspelet absolut inte åldrats med värdighet (även om det i mångt och mycket var före sin tid när det var nytt). Jag tycker ändå att Shenmue III i sin nuvarande form verkar piggt och fartfyllt, så vem vet, kanske har Yu Suzki lärt sig något sedan sist?

Shenmue III släpps någon gång under den andra halvan av 2018. Här är den nya trailern.

Shenmue III – The 1st Teaser | PS4

The first teaser of Shenmue III is built from a small slice of an in-development build of the game, and it delivers small peeks in new look of main characters, new characters, and feels of Shenmue world. https://www.kickstarter.com/projects/ysnet/shenmue-3

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts