World of Warcraft får fet uppdatering nästa vecka

World of Warcraft får fet uppdatering nästa vecka

Overwatch och Hearthstone är det nya heta. Så det var just dessa två titlar som som stal rampljuset under gårdagens Gamescom-presentation av Blizzard i form av två nya och oerhört påkostade animerade kortfilmer. Den gamla trotjänaren World of Warcraft fick ändå sin stund i rampljuset, och Blizzard avslöjade att version 7.3 kommer börja rullas ut nästa vecka, med start i Nordamerika på tisdag.

Nedan ser ni en trailer för Shadows of Argus, som uppdateringen kallas för de som är allergiska mot siffror. Innehållet kommer rullas ut under tre veckor och bjuder bland annat på en ny episk berättelsebåge, nya quests, nya områden (däribland draenei-staden Mac’Acree) och nya fraktioner (gerillastyrkan The Army of the Light och Argussian Reach, en grupp bestående av “flyktingar och utstötta”).

De fullständiga patchnoteringarna för version 7.3 kan du hitta på den officiella hemsidan. Här är trailern för Shadows of Argus-uppdateringen.

The Battle for Argus Begins

Watch as Azeroth’s massed forces arrive on the Legion’s homeworld in the prologue to Patch 7.3-Shadows of Argus. The last battle for Argus begins… For the latest information visit: http://WorldofWarcraft.com

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts