Warhammer: Vermintide 2 har avslöjats!

Warhammer: Vermintide 2 har avslöjats!

Hösten 2015 släppte svenska Fatshark sitt uppskattade Left 4 Dead-doftande co-op-spel Warhammer: End Times – Vermintide. Det var en succé och sålde över en och en halv miljoner exemplar (trots att konsolversionerna släpptes först ett år senare) och nu har man utannonserat uppföljaren Warhammer: Vermintide 2.

Du kan se den officiella teasertrailern här nedan och bläddra bland några intetsägande skärmdumpar på spelets Steam-sida. I övrigt är dock informationen knapp, men Fatshark och Games Workshop har meddelat att det officiella avtäckandet kommer inträffa den 17 oktober, så vi kommer inte behöva törsta alltför länge efter mer påtaglig information.

Här är den första teasertrailern för Warhammer: Vermintide 2.

Warhammer: Vermintide 2 Teaser Trailer

Wishlist on Steam: http://store.steampowered.com/app/552500/ Warhammer: Vermintide 2 is the sequel to the critically acclaimed Vermintide. It’s time for players to return to the memorable first-person co-op experience with intense world class melee action. Set in the dark and grim Warhammer Fantasy world, you must join forces with up to three other players to tackle the endless hordes of enemies.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts