Videorecension: Pyre

Videorecension: Pyre

Den senaste månaden har varit väldigt lugn, både här på PC Gamer och i spelvärlden. Men nu har det börjat hända saker igen, och den här veckan har vi recenserat indietrion Sundered, Tacoma och Pyre. Den sistnämnda titeln föll på mitt bord och precis som vanligt ackompanjeras texten av en video som ni kan se här nedan.

Pyre är ett väldigt unikt spel, men jag är osäker på hur väl det framgår genom att bara se den första halvtimmen. Det mest intressanta med Pyre är nämligen att handlingen är ickelinjär på riktigt, man kan förlora eller vinna och fortsätta spela ändå. Att karaktärerna dessutom är några av årets mest välskrivna är en väldigt fin bonus.

Här är min videorecension av Pyre.

Recension: Pyre

Benny spelar fantasybasket med en hund med mustasch.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts