Valve har avslöjat två nya Dota 2-hjältar

Valve har avslöjat två nya Dota 2-hjältar

Under den gångna veckan ordnades den årliga Dota 2-turneringen The International i Seattle. Det europeiska laget Team Liquid tog hem förstaplatsen (och 90 miljoner kronor) och besegrade de kinesiska motståndarna Newbee i finalen. Innan dess avslöjade Valve det nya spelet Artifact, ett kortspel baserat på Dota 2.

Under The International i fjol premiärvisades Monkey King, den första helt nya Dota 2-hjälten som inte har rötterna i Warcraft 3-modden Defence of the Ancients. Nu har Valve avslöjat ytterligare två hjältar. I trailern nedan får vi bekanta oss med en lurvig Puss in Boots-doftande krigare med festlig brytning och en kaxig älva.

Hjältarna är hittills namnlösa, men de kommer båda introduceras i den kommande uppdateringen Dueling Fates. När den släpps har vi ingen större aning om, men eftersom Monkey King släpptes i december i fjol kan vi nog räkna med en liknande tidsram för den nya duon. Här är den nya Dota 2-trailern.

Dota 2 – The Dueling Fates

Uploaded by dota2 on 2017-08-12.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts