Ubisoft avslöjar Anno 1800

Ubisoft avslöjar Anno 1800

Anno-spelen har hängt med ett tag. Seriens första del Anno 1602: Creation of a New World släpptes redan 1998 och utvecklades av Max Design och distribuerades av Sunflowers Interactive. Fem uppföljare, tre expansioner, fem spinofftitlar och nästan tjugo år senare har serien landat hos Ubisoft och tyska The Settlers-utvecklarna Blue Byte, och nu har duon släppt en premiärtrailer för Anno 1800.

Som både titeln och trailern antyder handlar det om ett spel som utspelas under det tidiga 1800-talet, komplett med ångbåtar, hästdragna vagnar och tidstypisk arkitektur. Utöver trailern har man också släppt ett litet klipp där vi följer med bakom kulisserna hos Blue Byte, där de berättar att man kan påverka utvecklingen genom att anmäla sig till nysatsningen Anno Union via spelets officiella hemsida.

Här är premiärtrailern för Anno 1800 och bakom-kulisserna-videon hos Blue Byte.

Anno 1800 – Official Announcement Trailer – Gamescom 2017

Welcome to the 19th Century, the dawn of the industrial age! Diplomacy, trade or warfare, choose your strategy for victory. More info on: www.annogame.com Set sail, it’s time to build your empire!

Anno Union – Join Us! – Gamescom 2017

Want to get the latest Anno 1800 news, development insights and behind the scenes? Jump abroad the Anno Union! Find out more on: www.anno-union.com

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts