THQ Nordics nya actionrollspel: Biomutant!

THQ Nordics nya actionrollspel: Biomutant!

För drygt en månad sedan fick vi reda på att THQ Nordic kommer ta med sig två helt nya spel till Gamescom-mässan i Köln, som inleds nu på tisdag och avslutas på lördag. Det ena av dem visade sig vara en ny del i den gotiska äventyrsspelserien Black Mirror, och nu har vi fått reda på att det andra spelet är actionrollspelet Biomutant.

Nu kan jag inte tyska överdrivet bra, men till och med jag kan översätta den läckta tidningsreklamen du kan se här nedan. Biomutant är ett actionrollspel i en öppen värld som beskrivs som en “postapokalyptisk kung-fu-fabel”. Det kommer släppas någon gång under 2018 och vi kan förvänta oss söta (men tuffa?) djurhumanoider med stora vapen.

På affischen skymtas också logon för Experiment 101, en Stockholmsbaserad studio som grundades under 2015 av spelveteranen Stefan Ljungqvist, som tidigare jobbat hos Just Cause-utvecklarna Avalanche Studios. Här är tweeten med den läckta tidningsannonsen för Biomutant, och vi kommer med största sannolikhet få reda på mycket mer om titeln under den kommande veckan.

Tino Hahn on Twitter

Nanu. Anzeige für bislang noch nicht angekündigtes Spiel von @THQNordic im @GamesMarkt?

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts