THQ Nordic avslöjar nytt Black Mirror

THQ Nordic avslöjar nytt Black Mirror

I slutet av juli berättade THQ Nordic vilka spel de kommer ta med sig till Gamescom-mässan som äger rum i Köln under nästa vecka. Bland dessa fanns två dittills okända projekt: det första var en “kung-fu-fabel” i en “öppen postapokalyptisk värld”, och det andra var “en ny del i en välkänd, mystisk och skräckinjagande serie”. Nu har det sistnämnda spelet avslöjats.

Nedan ser ni en trailer för Black Mirror, ett nytt spel i den gotiska äventyrsserien som debuterade hösten 2003 och därefter fick två uppföljare. Själv har jag faktiskt aldrig hört talas om Black Mirror tidigare, så serien är kanske inte fullt lika välkänd som THQ Nordic hävdar? Hur som helst utvecklas det nya spelet av King Art Games och släpps i höst, den 28 november.

I Youtube-klippets beskrivning kan vi läsa att Black Mirror utspelas i Skottland år 1926. David Gordon beslutar sig för att besöka släktens hem för första gången i sitt liv efter att hans far avlidit. Han hotas snart av “mörka hemligheter” som drivit många andra till vansinne, och uppenbarligen är också “blod tjockare än vatten”.

Här är premiärtrailern för Black Mirror.

Black Mirror – Announcement Trailer

Scotland, 1926. Following the death of his father, David Gordon visits his ancestral home for the first time in his life. A life that is soon threatened by the dark secrets that claimed the sanity of many Gordons before him. Blood is not always thicker than water. On 28.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts