Techland premiärvisar God’s Trigger

Techland premiärvisar God’s Trigger

Det är Gamescom, och Dying Light-utvecklarna Techland har avslöjat ett nytt actionfyllt och grindhouse-inspirerat co-op-spel. Det kallas för God’s Trigger, och spelarna tar rollerna som Harry (“en av himlens rättfärdiga soldater”) och Judy (“en rymling från helvetet”) i kampen mot apokalypsens fyra ryttare.

God’s Trigger släpps tidigt nästa år, och i trailern nedan får vi exempel på väldigt Hotline Miami-doftande spelsekvenser, kompletta med top-down-kamera och slafsigt övervåld förorsakat av både skjutvapen, svärd och övernaturliga krafter. Sämre inspirationskällor för ett actionspel finns ju, helt klart!

Här är premiärtrailern för God’s Trigger.

God’s Trigger | Reveal Trailer

Get ready for a bloodbath of apocalyptic proportions in the new co-op action game, God’s Trigger. God’s Trigger takes co-op teamwork to a completely new level as it throws together the odd-couple of an Angel and a Demoness, who must work together to defeat the Four Horsemen before they destroy all life on Earth.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts