Sunless Skies har fått ett early access-datum

Sunless Skies har fått ett early access-datum

Förra hösten avslöjades Sunless Skies, den rymdresande uppföljaren till Failbetter Games lovecraftianska skepparäventyr Sunless Sea. En Kickstarter-kampanj inleddes i februari, och målet på 100 000 pund nåddes på blott fyra timmar. Totalt samlade man in hela 377 952 pund.

I en ny uppdatering för finansiärerna avslöjar nu Failbetter Games att Sunless Skies kommer släppas som early access på Steam och GOG den 30 augusti. Prislappen för de som ännu inte betalat för spelet blir 25 dollar under den första veckan (10 procents rea).

Failbetter Games påpekar dock att varken spelmomenten eller handlingen kommer vara färdigställda i det här skedet, så om man vill ha en polerad, komplett spelupplevelse gör man bäst i att vänta till maj nästa år, då spelet planeras bli klart på riktigt.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts