Sudden Strike 4 får en plötslig release

Sudden Strike 4 får en plötslig release

Vi har inte hört mycket om Sudden Strike 4 sedan utannonserandet, mer än att andra världskrigs-strategin skulle släppas andra kvartalet i år. Riktigt så blev det inte, men nu är det ändå ute. Bara så där, utan förvarning, rullar det in på Steam och GOG (det kostar mindre på GOG, dock) och börjar kriga.

Spelet ska vara en fullfjädrad uppföljare och inte någon reboot eller remake. Tre kampanjer får vi – en med tyskarna, en med de allierade och en med sovjet. Mer än hundra olika enheter och även flera kända befälhavare som Patton och Montgomery finns med i spelet. Än har jag inte hunnit testa det, tack vare den plötsliga releasen, men den som är nyfiken kan kolla in trailern nedan.

Sudden Strike 4 – Release Trailer (US)

Purchase on STEAM: http://store.steampowered.com/app/373930/Sudden_Strike_4/ PlayStation®4 version available Tuesday, 15th August. With Sudden Strike 4, the legendary tactical real-time strategy series returns better than ever. Bigger battlefields, more units, better graphics and new scenarios await you in a historically authentic World War 2 setting that challenges your tactical skills in a way that none of its predecessors ever have before.

 

 

About The Author

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Related posts