Stor uppdatering til Conan Exiles är ute nu

Stor uppdatering til Conan Exiles är ute nu

I början av året släpptes Funcoms överlevnadsspel Conan Exiles som early access. Spelet väckte stor uppmärksamhet, främst tack vare dess generöst tilltagna och fullständigt ocensurerade manslemmar som vajade fritt i vinden om man valde att inte ha på sig några byxor (och det gjorde man ju).

Dryga halvåret senare är det dags för den första riktigt stora uppdateringen i form av expansionen The Frozen North. Uppdateringen är gratis och ute nu, och nedan ser ni en trailer som ger oss exempel på de nya frusna landmassorna (den totala spelvärden är nu 70 procent större) och den nya gudalika avataren Ymir.

Övriga nyheter inkluderar bland annat nya väder- och temperatureffekter, nya byggnader och resurser, en ny religion, nya fiender, nya rustningar och vapen och möjligheten att brygga trollbrygder och koka mat. Conan Exiles kostar 20 euro via Steam fram tills den 21 augusti (33 procents rea) och här är den nya trailern.

Conan Exiles – The Frozen North Launch Trailer

THE FROZEN NORTH free expansion update is OUT NOW on both PC and Xbox One! For more information, check out http://www.conanexiles.com/thefrozennorth The Frozen North is a huge, new expansion update freely available to all Conan Exiles players on both PC and Xbox One.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts