Star Wars: Battlefront II-trailer visar nytt spelläge

Star Wars: Battlefront II-trailer visar nytt spelläge

Electronic Arts actionspel Star Wars: Battlefront II är ett enormt projekt. Antar jag i alla fall, för hela tre studior står för utvecklingen: i Stockholm snickrar Dice ihop spelets multiplayerdel, i Montreal utvecklar EA Motive enspelarkampanjen tillsammans med de kvarvarande spillrorna av Bioware Montreal, och borta i Guildford sitter Criterion och finslipar rymdstriderna.

Det är Criterions del av kakan som är i fokus i den nya trailern här nedan. Vi får bekanta oss med det nya spelläget Starfighter Assault, och precis som namnet antyder handlar det om rymdiga pjew-pjew-strider med Star Wars-seriens ikoniska rymdskepp, och vi får bland annat se efterdyningarna av den andra Dödstjärnans förstörelse ovanför Endor i slutet av Return of the Jedi.

Star Wars: Battlefront II släpps den 17 november. Här är den nya trailern.

Star Wars Battlefront 2: Official Starfighter Assault Gameplay Trailer

All wings report in to Starfighter Assault mode in Star Wars™ Battlefront™ II. Pre-order now.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts