Sonic Mania kräver en internetuppkoppling

Sonic Mania kräver en internetuppkoppling

Under gårdagen släpptes Sonic ManiaSteam. Det kostar 20 euro och har hittills fått ett överväldigande positivt mottagande (användaromdömet är “mest positivt” baserat på 1500 recensioner). Men nu har en oroväckande detalj uppdagats: trots att Sonic Mania är ett spel som flirtar väldigt hårt med 90-talet så kräver Steam-versionen att man är uppkopplad till internet för att kunna spela det.

Boven i dramat heter, precis som vanligt, piratkopieringsskyddet Denuvo. Det säkerställer att spelet är äkta genom att ständigt koppla upp sig mot en server, men i Sonic Manias fall verkar det bara inträffa en gång, när man startar spelet. I ett officiellt meddelande på Steam säger utvecklarna att “Sonic Mania är menat att spelas offline” så förhoppningsvis patchar man bort Denuvo inom kort.

Här är lanseringstrailern för Sonic Mania.

Sonic Mania | Launch Trailer | PS4

2D Sonic returns with Sonic Mania! Join Sonic, Tails, and Knuckles in an adventure through remixed classics and all-new zones as they stop Dr. Eggman and his new cadre of henchmen, the Hard-Boiled Heavies! It’s a game by the mania, for the mania! Animated and Directed by Tyson Hesse, featuring custom music by Hyper Potions.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts