Sonic Mania försenas ett par veckor

Sonic Mania försenas ett par veckor

Sonic Mania verkar försöka återgå till seriens rötter, med pixlig grafik och högt tempo. Kanske lite för högt tempo för utvecklarna, som nu skjutit på spelets pc-release från 15 till 29 augusti. Detta meddelades genom en livestream nyligen. Frågan är väl hur relevant och spännande Sonic är idag, och om den blå figuren kan locka fler än gamla nostalgiker. Nu får vi vänta ett par veckor extra på att få reda på det, hur som helst.

Tills vidare kan man roa sig med att titta på introt, som råkade läcka ut i förtid. Kan Sonic springa ikapp samtiden?

Sonic Mania – Opening Animation

Here’s an early look at the opening animation for Sonic Mania, releasing August 15th! Animated and Directed by Tyson Hesse, featuring custom music by Hyper Potions, this animation is our final gift to you before the game launches on Tuesday!

About The Author

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Related posts