Sommarspelen återvänder till Overwatch nästa vecka

Sommarspelen återvänder till Overwatch nästa vecka

För exakt ett år sedan(!) skrev vi om den första upplagan av eventet Summer Games till Blizzards onlineskjutare Overwatch. Nu är det dags igen: Summer Games 2017 drar igång nu på tisdag, den 8 augusti, och avslutas tre veckor senare, den 29 augusti. I videon nedan berättar Blizzards Jeff Kaplan mer, och ja, Lúcioball är tillbaka.

Denna gång kommer man kan kunna spela det Rocket League-doftande spelläget på två olika arenor: fjolårets Rio-baserade variant får sällskap av en ny arena i Sydney, Australien, och man kommer dessutom kunna spela Lúcioball i tävlingsinriktad form med exklusiva sprejer som belöningar. Blizzard har även finjusterat spelläget, vilket gör att man bland inte längre kan “boopa” sina motståndare (jag har ingen aning om vad “boopa” betyder, men antar att det var rätt oschysst?).

Summer Games 2017 kommer givetvis även bjuda på en mängd nya skins, bland annat för Mercy, Junkrat, Widowmaker och McCree. Man kommer också kunna inhandla fjolårets skins om man missade dem. De nya skinsen kommer gå loss för 3000 guld vardera, medan de gamla blott kommer kosta 1000 guld.

Här är Blizzards nya video i dess helhet.

Developer Update | The Games Are Back! | Overwatch

The Summer Games return to PC, PlayStation 4, and Xbox One on August 8! Join game director Jeff Kaplan as he discusses what’s changed, what’s the same, and what you can expect from this year’s event. 00:47 – Will last year’s Summer Games items be available again this year?

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts